oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 24203

Podarim: Sveto Pismo - Živ Jezus Kristus Svetega Pisma

, 25.01.2009:

Odarim Sveto Pismo Stare in Nove Zaveze, ki iščejo Živega Boga, se sprašujejo kako.
- hočem dobiti ozdravljenje od moje bolezni, Božja beseda pravi: "Po Njegovih ranah smo ozdravljeni" 1 Peter 2.24, vendar kako sprejmem to ozdravljenje?.. hočem upanje v svetu ki je brez upanja, Božja beseda pravi: "Da pa upanje v Boga ne osramoti", vendar kako naj to verujem?.. kako se znebiti te odvisnosti? Božja beseda pravi: "Bog mi ni dal duha strahu, ampak (Svetega) Duha, moči, ljubezni, zdravega razuma 2 Timotej 2:7 Kako se naj znebim strahu in odvosnosti z pomočjo Božje Besede?..moj otrok je zelo bolan zdravniki mi ne morejo pomagati!! Božja Beseda pravi: ?prinašali so mu tudi majhe otroke da bi jih blagoslavljal Luka18:15, kako naj Jezusu Kristusu verujem da bo on ozdravil mojega otroka?.. imam depresijo, hočem umreti, imam samomorne misli, Božja beseda pravi: ?tat pride samo da krade,laže in kolje... jaz pa sem prišel da bi imeli življenje in ga imeli v obilju? Janez Evan.10:10...mučijo me demoni, imam strašne sanje da se zgodilo nekaj slabega, nekaj me preganja!! Božja beseda pravi: ?Kdor bo sprejel vero in bo krščen (v vodi in z Svetim Duhom), bo rešen... v Mojem Imenu bo izganjal demone... dvigal kače? Marko Evan.16:16-18, kako sprejemem ta krst, in lahko verujem, me be Bog jezus Kristu rešil ali kdo drug ? ...200.000 ljudi je v tem malem mestu Ljubljana, ne vem kakšna so vaša vprašanja, pa čeprav me 200.000 oseb vpraša jim vedno odgovorim v Božji besedi je tvoj odgovor, tvoja rešitev, tvoja pomoč, tvoje upanje, tvoja sreča je Bog, tvoje zdravje in ozdravljenje od bolezni je Gospod Bog Jezus Kristus, odrešenje od demonov je v Božji Besedi ? V začetku je bila BESEDA in BESEDA je bila pri Bogu in BESEDA je bila Bog ...in BESEDA je postala človek - Jezus KristusBOG BESEDA je postal človek rojen iz žene Marije ? Janez Evan 1:1 in 14, rešenje od odvisnosti je v BESEDI, blagoslov je v Bogu-BLAGOSLOV JE BOG. Mogoče imate še več vprašanj, pokličite ,pošljite elek.pošto in zvedeli boste več,molim ,upam,verujem da boste začeli živeti po Božji Besedi,in končali živeti po (drevesu ) ki je vaša vest, duša in lastna človeška modrost, sad spoznanja dobrega in slabega.
Aleš rihtarič, Binkoštni-karizmatični duhovnik

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).