oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 224151

Menjam: Voziček in lupinica

Ljubljana, 02.05.2016:

Voziček in lupinica menjam za denar.
Voziček in lupinica stara malo manj kot 2 leti znamke Bambikid menjam za 30e.

OHRANJENOST:   
Skupaj prodam voziček in lupinico. Znamke BambiKid, stara leto in pol. Lupinica in sedež vozička sta snemljiva in se da obračat v obe smeri. Lupinica je bila uporabljena le 1x pri prevozu iz porodnišnice domov. Ima snemljivo strehico, zimsko vrečo in notranjo dodatno mehko podlogo, zraven pa dam še mehko mothercare podlogo. Voziček je lepo ohranjen, malo obledela barva zaradi sonca in pranja. Je od 6 mesecev dalje in se ga poleže do ležečega položaja. Ima zraven še, bolj tenko, zimsko vrečo, spodaj je manjša nakupovalna košarica in zadaj ima mali žepek za stvari. Voziček ima napako in sicer se ga da zložit a ko se ga odpre se mu desna stran ne zatakne, ker mu je nek feder šel. Mi smo izgubili račun in nismo mogli vrnit. Smo ga pa zalepili, in je bil normalno vozen. Zato tudi taka nizka cena :) Če bi ga pa kdo znal popravit pa še toliko bolje. Na slikah sta še neočiščena.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 30 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).