oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 223874

Potrebujem: POMOČ ZA OTOKA PROSIM VAS POMAGAJTE!!!

25.04.2016:

Prosim Vas za Humotarno pomoč moj otrok je star 5let oba sva bresposelna otrok je nama bolan nimam denarja za hrano vsakdan je tako težeek tako boleč na socialnem so mi zavrgli vso pomoč tudi enkratrno denarno pomoč so mi zavrgli. Z tako malo socialno pomočjo nemorem preživeti saj odam položnicam in za hrano neostane nič partner nedobi socialne pomoči mu nepriznajo zaradi ničvredne posestve. Prosiva za najinega sina Vas pomoč za vsak evro bo nam veliko pomenilo vsaj za hrano in da bo otrok imel nevem kam naj grem povsod se vrata zapirajo cela sem izčrpana in nemočna prosim POMAGAJTE BODITE SRČNI DO OTROKA PROSIM VAS IZ SRCA...

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).