oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 214347

Podarim: Menstrualna skodelica Latika

Celje, 12.08.2015:

Naravovarstveniki smo v projektu "Zmanjšajmo nesnago" pričeli projekt menstrualnih skodelic Latika
Podarimo vam sodelovanje v FB nagradni igri s katero si lahko priborite menstrualno skodelico Latika v vrednosti 20€. Komentirajte, všečkajte, delite in morda boste ravno
vi srečna dobitnica. https://www.facebook.com/latika.menstrualcup?fref=ts Nagradna igra "Latika osvobaja" bo potekala do 15. avgusta 2015
Sodeluješ tako, da všečkaš stran in v komentar napišeš, zakaj bi se ti z uporabo Latike počutila bolj svobodno? (super je če to deliš tudi na svoji časovnici) 15.8. bomo izbrali najizvirnejši komentar in ga nagradili s paketkom na sliki v vrednosti 20€. Veselo komentiranje. Mestrualno skodelico latika je možno tudi neposredno naročit, če se vam sodelovanje v nagradni igri ne obrestuje.

OHRANJENOST:   
Original zapakirana skupaj s slovenskimi navodili in luštno/priročno bombažno vrečko za shranjevanje.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).