oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 166412

Potrebujem: zdravila OXYCONTIN 40 MG ALI 80 MG

08.03.2013:

Omenjena zdravila rabim po hujši prometni nesreči. Ker sem po smrti otroka morala zapreti rač. servis zaradi neplačnikov, sem tako tudi sama ostala neplačnica in velko, veliko denarja dajem za ta zdravila.Odločila sem se, da po tej poti prosim, če ima mogoče kdo doma ta zdravila,,, so močna zdravila za zdravljenje strednje moćnih do močmih bolečnih in jih mogoče ne potrebujete več. Običajno jih zdravniki predpisujejo rakavim bolnikom ali po operacijah ali kroničnim belečniskih težavam. Ne vem na koga naj se obrnem, z bolečinami ne morem živeti, denarja za nakup tudi ne...Mogoče mi bo d+kdo le pomagal, ima doma ta zdraviloa, ki jih ne potrebuje več ali pa me usmeril kam, kjer bi jih dobila.Hvala vnaprej.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).