oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 282565

Podarim: Prosim za pomoč

Lendava/Lendva, 12.12.2021:

Pozdravljeni smo 5 clanska družina preživljamo se iz socialne pomoči oba z partnerjem sva ostala brez službe zaradi covida. imamo 3 otroke 2 hčerki hčerke so stare 7 in 8 sin pa 3 živimo v podnajeniski hiši iz meseca v mesec se tesko prezivljamo brez službe ker se preživljamo iz socialne pomoči včasih nam se za hrano ni dovolj zdaj ko se bližajo prazniki nas je strah da bodo naši otroci razočarani za Miklavža in božička ker njim ne moremo nič privoščit ali podarit pod jelko zato bi vas prosila za pomoč če bi lahko moje otroke razveselili in nasmešek na obraz podarili veseli bodo za vsako malenkost prosim pomagajte naam 069-746-155 iz dneva v dan sem vse bolj žalostna ko me otrok vpraša bom dobil sploh kaj pod jelko marsikaj mee prosijo kar njim ne morem nudit smo v teski situaciji so neki ljudje že pomagali za Miklavža in osrečili moje otroke hvala njim iz srca ampak ko pomislim v kaki situaciji sem da ne morem otrokkam privoščit nic za praznike me boli sem sesuta od žalosti zato bi vas prosila dobri ljudje pomagajte mojim otrokom se polepsat božič prosim pomagajte nam.

OHRANJENOST:   
Prosim pomoč svojih otrok.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).