oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 298118

Podarim: vstopnica

Idrija, 17.12.2023:

Podarim vstopnico, ki je vredna 20 eur za dogodek Super patch v Sloveniji ki bo V PONEDELJEK 18.decembra 2023 ob 18. uri v ljubljani.
Lokacija: ABC HUB, Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana.

OHRANJENOST:   
Vstopnico dobite 15 min pred dogodkom na lokaciji dogodka. Zainteresirani pokličite da vas prijavim na dogodek. Predstavljen bo pripomoček, ki pomaga premagovati vsakodnevne izzive in težave brez negativnih stranskih učinkov (proti bolečinam, za boljši imunski sisitem, za boljše spanje, za zmanjševanje stresa, za boljšo gibljivost, proti depresiji, za večjo zbranost, za hujšanje, za boljšo športno aktivnost......) Popolnoma nova tehnologija, ki je letos ugledala luč sveta.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).