oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 2200

Potrebujem: pomagajte prosim

11.08.2007:

nujno potrebujem 5000 € , zaradi hude finančne stiske. Potrebujem za poplačilo dolgov in šolnine, saj ne morem zaključiti šolanja zaradi finančnih dolgov.Sem mamica samohranilka,hči gre sedaj v 2.razred, živima v podnajemniškem stanovanju, kjer pa me lastnik želi izseliti, ker sem mu dolžna za najemnino. Sem zaposlena, vendar z mojo žalostno plačo (348€) ne morem kriti vseh stroškov, moj sonček ne dobiva preživnine, kot dodatek so samo otroški dodatek. za socialno pa je že to preveč dohodka, da bi bila upravičena do pomoči. Posojila na to plačo pa ne dobim,dolgovi pa so narasli. Zelo pa potrebujem tole izobrazbo, da izboljšam vsaj malo najino finančno stanje. Upam da so kje še dobri ljudje, ki jim takšna vsota denarja ne predstavlja pomanjkanja in bi nama bili pripravljeni pomagati. Denar bi potrebovala v čimkrajšem času, saj so pritiski iz vseh strani iz dneva v dan vse večji!


Hvala za pomoč in posluh vsem!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).