oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 218993

Podarim: Legokocke (dve ladji, trdnjava, tovornjak/univerzalni)

Murska Sobota, 06.12.2015:

Podarim štiri pakete legokock za štiri osebe in sicer: 1. tovorna ladja z dodatki, 2. vikinška ladja, 3. vikinška trdnjava z zmajem in 4. technic serija 8040, mali rumeni tovornjak (sredina 80-ih). Po želji vam lahko brezplačno pošljem na vaš naslov. Zraven prejmete navodila za sestavo.

OHRANJENOST:   
Vse kocke so v dobrem oz. zelo dobrem stanju in razstavljene. Načeloma naj bi bilo vse zraven, torej lahko zgradite prvotne modele, ki so prikazani v navodilih, ni pa garancije, ker so že nekaj let razstavljeni in ležijo v vrečkah. Deli tovornjaka so bili v zelo zaprašenem prostoru, le te bo potrebno oprati. Pri nekaterih kockah se morda lahko opazi zob časa, ker so bili izpostavljeni sončni svetlobi in so morda porumeneli (npr. bele kocke, stare sive itn.). Zraven vseh paketov prejmete izvirna tiskana in/ali elektronska navodila/povezave do navodil.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).