oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 171276

Podarim: SADIKE PARADIŽNIKA PARADIŽNIK

Videm - Dobrepolje, 19.05.2013:

Sadike paradižnika, več različnih posebnih vrst, kot so gold nugget mountain princess golden sunrise in še na desetine sort , okoli 50 do 100 sadik.Sadike že rumenijo, ker jim v lončkih zmanjkuje hranil in jih je treba presadiiti v zemljo, jaz sem že posadil kar sem mislil, tako da sadike na izgled izgledajo že malo uboge, tadobre sem seveda posadil zase, nekatere pa tudi že cvetijo zato še bolj rabijo zemljo.Podarim samo odgovornim, ki jih bodo sadili in ne vrgli vstran, če jim ne bodo všeč, ker sem se za vsako sadiko mučil in dal denar tako za substrat kot za lončke in seme in delo.Če vam sadike ne bodo všeč jih ne jemljite.Kar je sedaj videti ubogo, se bo v zemlji obraslo in pognalo nove liste, treba pa jih bo še enkrat tretirati proti krompirjevi plesni in boleznim, ker drugače ne bo nič zraslo, saj danadanes če enkrat ne pošpricaš vse vzame bolezen, tako pač je.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).