oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 76188

Podarim: Črnobela muca in njen bratec levček

Maribor, 11.11.2010:

4.10.2010 so bili najdeni štirje zavrženi mucki, stari komaj en mesec. Bili so zanemarjeni, sestradani in podhlajeni. Potrebovali so pomoč pri hranjenju in uravnavanju telesne temperature in zdravljenje pri veterinarju. Po treh dneh sta dva, kjub izjemnim naporom, da bi jima pomagali, žal poginila. Dva pa sta si v 14-ih dneh popolnoma opomogla in zrasla v dve prikupni igrivi kepici, ki nenehno iščeta bližino človeka in drug drugega.
Črnobela je mucka, svetli pa je mucek. Mucka je izredno pametna za svojo starost in tudi zelo samostojna v raziskovanju novih stvari, njen bratec pa je pravi nežni bombonček, ki si drzne poskusiti samo to, kar je preverila že sestrica. Če bi se odločili, da bi vzeli oba, bi bilo za njiju seveda najboljše. Če boste vzeli samo enega, bo to mucka, ki se bo brez problema navadila na novo okolje in nove ljudi, pa tudi na morebitne druge živali v družini. Mucek pa bi sam v novem okolju verjetno preveč trpel. Sta izredno sladka mačja otroka, ki bosta osrečila vsakogar, ki ju bo vzel za svoja. Približno pri 5 do 6 mesecih bosta oba sterilizirana oz. kastrirana,na naše stroške.



STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).