oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 5381

Podarim: Mongolski skakač podarim

, 19.11.2007:

Podarim Mongolske skakace:



Kaj morate vedeti pred nakupom oz. posvojitvijo?

Preden pripeljete skakača domov, razmislite, ali je skakač žival, ki si jo zares želite. So izjemno družabne živali, zato je najbolje, če imamo par ali skupinico živali. Samičke se ponavadi najbolje počutijo v paru, medtem ko so samčki nekoliko bolj tolerantni drug do drugega in jih imamo lahko v skupinah po tri ali več.



Mongolski skakač je prisrčen majhen glodavec. Po velikosti in teži je nekje med mišjo in podgano. Njihova teža se giblje med 50 in 130 grami. Poznamo mnogo barvnih kombinacij, najpogostejša je t. i. "agouti" (rjavozlata z belim trebuščkom), poleg te pa so skakači lahko še črni, oranžni, zlati, beli, najdemo celo živali s siamskim ali burmeškim vzorcem. Za skakače je značilen dolg, odlakan rep, ki se končuje z izra-zitejšim čopkom dlake.



tako nekaj o skakacih ce rabite se vec informacin mi posčite mail

podarim 3 skakace 1 samcka in 2 samicki

skakaci so bež barve

lp matjaz kobe

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).