oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 48535

Podarim: Veliko Starih računalniških delov!

Kranj, 09.02.2010:

Vse stvari so stare okoli 10 let, vendar delujejo in so v dobrem stanju.Testirane so tudi v kakem novejšem PCju. Možne so tudi menjave.

Podarim ali za prostovoljni prispevek dam različne komponente:

- disketnike, cd rom-e, spomin (SDRAM 64mbx2), ventilatorji (za ohišje, procesor), hladilniki za procesor, notranji zvočnik za ohišje, diskete

- staro tipkovnico (starejšo od ps/2 konektorja), napajalnike (145W, 180w..), IDE in floppy kable (za priklop diska, disketnika, pekača..)

- grafične kartice (Virge S3 2mb PCI,..), procesor P3 500Mhz, 733Mhz.

- matična plošča + Procesor (QDI Excellent I + PII Celeron 300Mhz, imam tudi navodila za matično in nadgradnjo za bios), mrežne kartice, kosi ohišja za notranje vgrajevanje enot (disk ali disketnik)..

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).