oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 233804

Podarim: Podarim zakonsko posteljo 160cm v barvi lesa.

Ljubljana, 19.01.2017:

Gre za zakonsko posteljo, ki jo ne rabim več. Postelja stabilna in močna samo je težava pri tem ker škripa kar je morda moteče lahko pri posteljnih akcijah. Meni se ni dalo s tem več ubadati in sem si ubodu eno drugo zakonsko posteljo zato podarjam to. Potrebno bi jo bilo pa razstavit. Sam sem nekaj se lotil pa mi ni šlo od rok.

OHRANJENOST:   
Zelo dobro je ohranjena. Odzunaj zgleda zelo lepo samo težave je v tem, da mi ni jasno kako bi se jo dalo razmontirati. Sam je nisem montiral ampak jo je pred leti nekdo drug. Nekaj šraufov se mi je odlomilo, ko sem jih probal odšraufati in potem sem prenehal. Če jo nihče ne vzame bo končala na odpadu.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).