oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 233087

Podarim: otroški voziček Chicco, pralne plenice Racman

Nazarje, 27.12.2016:

Voziček Chicco ima tri kolesa in le športni del, ki je primeren od obdobja, ko otrok sedi. Na voziček je možno pritrditi vsako Chiccovo jajčko.
Plenice Racman so popolnoma bombažne plenice. Zapirajo se z ježki. Perejo se v pralnem stroju na 95 stopinj. Prilagam vse dnevne in nočne vložke ter vse nepremočljive prevkrivne plenice, ki so prav tako pralne. Plenice se prilagajajo velikosti dojenčka in so uporabne od rojstva pa do obdobja, ko otrok še potrebuje plenice.
Pumpica in steklenička sta novi.

OHRANJENOST:   
Voziček je bil rabljen za dva otroka. Je še v odličnem voznem stanju. Velik del blaga je možno oprati. Streha je malo strgana, se da zašiti. Plenice so bile rabljene za dva otroka do enega leta starosti. Vse je pralno na 95 stopinj. Podarim še popolnoma novo pumpico za stiskanje mleka, ki je bila kupljena preventivno. Bila je odprta in oprana. Podarim tudi novo stekleničko ter termo zaščito za flaško, ki je bila rabljena, vendar je še uporabna.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).