oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 218581

Podarim: Rjavo-belu muc z daljšo dlako

Slovenska Bistrica, 24.11.2015:

Mucek Mic ze skoraj dva meseca caka na svoje ljudi. Najprej je bil primoran prva dva meseca svojega zivljenja preziveti z mamico v naravi in si mamino mleko deliti z bratcem. Nato se je zanj javil mlad par in postali smo polni upanja, da bo tudi Micu uspelo zaziveti pravo macje zivljenje, nakar smo teden dni po posvojitvi prejeli klic, da Mica ne zelijo vec! Srce se nam je paralo zanj. Zdaj se sprasujemo, bo Mic sploh dobil novo priloznost? Mic je prikupen, cca. 3,5 mesece star mucek, ki je navajen psov in drugih muckov. Je se malce sramezljiv a zacasni skrbnici se trudita, da bi postal crtljivcek. In v to smo prepricani, da bo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).