oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 214394

Podarim: PREŠA STARINSKA, HRASTOVA STARA 200 LET

Sevnica, 13.08.2015:

Starinska preša stara 200 let, ročno izdelana iz hrasta,4,2 m x 2 m, ročno klesan kamen.

OHRANJENOST:   
Podarim starinsko prešo odlično ohranjeno, shranjeno v temnem in suhem prostoru, IZKLJUČNO zaradi potrebe praznitve prostora!Preša ni nikjer poškodovana, zelo primerno za dekoracijo kakšnega gostinskega lokala, pred vikendi, vinskimi kletmi, lahko se uporabi tudi kot klop, nosilec šanka ali kakor koli veleva domišlija..:-) Zaželeno edino povračilo lesne mase 1:1, za odvoz poskrbite sami. NUJNO zaradi potrebe praznitve prostora, drugače jo razžagam za drva, kar pa bi bilo zelo škoda, saj je bilo v izdelavo vloženenega zelo veliko tesarskega ročnega dela, pa tudi 200 let ki je preživela ni kar tako, da bi končala v peči! PROSIM samo resne za kontakt, ki so razumeli zgoraj navedeno, HVALA!

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).