oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 210270

Menjam: Raziskovanje v managementu kvantitativna metodologija

Notranje Gorice, 03.05.2015:

Raziskovanje v managementu kvantitativna metodologija menjam za sadje, orščki, denar ....
En velik fascikel teorije ter rešenih nalog, izpitov in dve knjigi Raziskovalna metodologija v družboslovju - osnove vzorčenja in statističnega sklepanja in Raziskovalna metodologija v družboslovju - osnove statističnega proučevanja avtorja Borut Kodrič in Rok Strašek.
Vsebina fascikla: zapiski predavanj s komentarji in nalogami, učbenik z nalogami kombinatorika, osnovni pojmi statistike, primeri nalog za obkroževanje za izpit, intervalne ocene, t-test, regresijska analiza in faktorska, primeri testov in rešene naloge iz testov, teoretični testi z obkroževanjem. Literatura je primerna za magistrski študij na Fakulteti za management za predmet Raziskovanje v managementu, kvantitativna metodologija in sorodni predmeti (saj so vsebine iste le nazivi so drugi).

OHRANJENOST:   
Dobro.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 30 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).