oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 204501

Podarim: bratec in sestrica iščeta skupen dom

Hrušica, 04.02.2015:

Tripper in Twiggy sta bratec in sestrica, ki sta se tri mesece in pol nazaj skotila prostoživečki v kampu s še dvema sestricama in iščeta SKUPNI dom. Twiggy je sterilizirana (kratkodlaka), Tripper (dolgodlak) pa kastriran. Oba sta tudi dvakrat cepljena proti kužnim boleznim, negativna na Fiv/FeLV, ter redno razgliščena in razbolhana. Mucka sta izredno razigrana, kot se za mladičke spodobi, sestrica še malo bolj kot bratec, Tripper pa je velik scrkljanček. Zelo rada se imata in vse vragolije počneta skupaj. Vajena sta drugih muckov, psov, ter otrok, tako da je družina primeren dom zanju, le ne s preveč majhnimi otroki. Oddata se v izključno notranji dom (z varnimi izhodi z oprsnico), s kvalitetno prehrano in veterinarsko oskrbo po potrebi. NE KLIČITE ME VEČ SAMO ZA TRIPPERJA, KER IŠČETA SKUPNI DOM!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).