oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 204358

Podarim: Podarim deguje

Jesenice, 17.12.2014:

Podarim dve skupini degujev, lahko tudi posamezno po skupinah. Vse so samičke, vendar morajo živeti v dveh ločenih skupinah, ker se med seboj ne razumejo. Podarim lahko samo en parček degujk, lahko pa drugo skupino štirih.Dodam lahko tudi dve veliki kletki, v katerih bivajo sedaj, vendar so potrebne čisščenja. Dodam lahko tudi vse igrače in priboljške, če boste želeli. Brez doplačila, seveda.
Parček degujk, ki živi skupaj, je relativno zdrav, medtem ko imata dve degujki v drugi skupini težave. prva je, da je eno potrebno redno voziti na krajšanje zob, druga pa je zelo plašna, ne mara dotikov in bo taka tudi ostala. Želim, da bi se imele vsaj tako dobro, kot se imajo pri meni, še raje bolje. Stare so od 4-5 let.
Tule so smernice, ki jim sledim in bi jim moral slediti tudi bodoči lastnik.
tule so smernice
http://forum.degus-international-community.org
http://www.pomagamo-zivalim.si/viewtopic.php?f=40&t=9395&sid=5c22653e14a8aff14cb0d34b1b9de850 Na žalost jih moram oddati zaradi nesogledja ostalih članov gospodinjstva, želim pa, da bi jim imel nekdo, ki jih bo imel rad, jim privoščil dovolj veliko kletko in sprehode zunaj nje. Nikoli in nikdar jih ne dam za hrano. Nikoli in nikdar nekomu, ki jih bo imel za razplod. Mladički ne pridejo v poštev. Samo za domače ljubljenčke in nič drugega. Družinam, katerih otroci vedo, kako je potrebno nežno ravnati z živalmi ali odraslemu brez otrok.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 5 tednov

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).