oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 199987

Podarim: GROB- MARMORNI (dvojni)

Kamna Gorica, 20.12.2018:

Na pokopališču na Blejski Dobravi (Jesenice) podarimo zelo lepo ohranjen marmorni okvir za dvojni grob.Debelina plošče je cca 7-8 cm, kar pomeni da jo daste lahko zbrusit in naredite nov napis.POGOJ: demontaža in očiščenje prostora JE VAŠ STROŠEK, ter strošek izdelave majhne plošče za enim imenom in priimkom.Vse po dogovoru.

OHRANJENOST:   
Grob ( okvir z napisno ploščo so zelo lepo ohranjeni) možnost je izbrusiti napisno ploščo ter izdelava novega napisa.Vse ostalo po dogovoru.Vrednost takšnega okivirja je 2-3000 €.Fotografije ni, morate ga videti.Vaš strošek je demontaža groba ter očiščenje groba, tako kot zakteva komunala Jesenice.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).