oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 198686

Podarim: Podarim lepo ohranjeno kompletno dnevno sobo

Ljubljana, 31.08.2014:

Podarim lepo ohranjeno dnevno sobo. Bila je v stanovanju katero je sedaj renovirano, in smo staro pohištvo katerega sedaj podarjam lepo odmontirali. Dnevna soba je kar velika, točnih dimenzij žal ne vem ker smo jo prehitro razdrli. Je malo starejša vendar res v odličnem stanju. Zraven so vsi potrebni vijaki in panti, tako da za montažo ne potrebujete kupovati popolnoma nič. Kompletna dnevna soba se nahaja v Ljubljani, na VIČu, natančneje na Krimski ulici in je lepo zložena v garaži na preprogo. Za odvoz poskrbite sami, jaz je žal ne dostavljam nikamor.

OHRANJENOST:   
Sem in tja je vidna kaka odrgnina ampak na nevidnih mestih. Ko je vse skupaj sestavljeno, ni vidno nikakršnih poškodb, če pa že, je strošek popravilna zanemarljiv. Na fotografiji je dnevna soba že napol podrta ker sem se prepozno spomnil da bi jo bilo fino fotografirati ;)

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).