oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 180494

Podarim: Bon za inštrukcije angleščine in nemščine za OŠ in SŠ

Ljubljana, 15.12.2014:

Jezikovno podjetje Lhotse.si je podjetje z jasno vizijo o svojih ciljih in vrednotah, med katere spada tudi pomoč sočloveku. Vsak mesec podelimo 10 bonov za brezplačne inštrukcije angleščine ali nemščine osnovnošolcem ali dijakom, ki imajo pri teh predmetih težave in si sami ali njihovi starši težko privoščijo plačevanje inštrukcij. Ena oseba lahko koristi maksimalno dve šolski uri, glede na zanimanje in potrebe. Prav tako lahko ena oseba koristi brezplačno uro le enkrat na tri mesece, tako da pride na vrsto več ljudi - torej če ste dobili brezplačne inštrukcije novembra, se lahko zanje ponovno potegujete marca. Načelo, kdor prej pride, prej melje, ne velja. Prosim, da nas kontaktirate res tisti, ki vam inštrukcije sicer predstavljajo nadstandardni strošek, ne tisti, ki se vam zdi "fajn" nekaj dobiti brezplačno. Sami ne moremo preverjati vašega finančnega stanja, vendar zaupamo v vašo poštenost in čut za soljudi, da se boste oglasili tisti, ki bi si inštrukcije drugače težko privoščili. Možne lokacije inštrukcij: Kranj, Ljubljana, Radovljica z okolico, Bohinj, Jesenice.

OHRANJENOST:   
Zelo kakovostno in intenzivno delo. Več info na Email info @ lhotse.si.

DARUJEM: socialno ogroženim


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).